Anita Skorgan konsert

Anita Skorgan konsert
Tid: Fredag 25. oktober 2013 kl. 20:00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 320
 

ENDELIG ER HUN HER MED KONSERTEN VI HAR VENTET PÅ.

Sammen med sine eminente musikere byr Anita Skorgan på smakebiter fra hele sin lange artistkarriere. Vi får høre hennes kjente og mindre kjente sanger - som alle har det til felles at de har betydd noe spesielt i det musikalske livet hennes på ulike måter. Her er dype daler, vide sletter, melodiøst og melankolsk, lett og lekent. Her er rytmiske oppsving og dynamiske solopartier. Og på sitt lune og sjarmerende vis trekker Anita oss ytterligere til seg gjennom små historier og litt mimring mellom sangene.

Vi har "kjent" henne lenge. Helt fra 1972 til nå har hun virket som artist, komponist og musiker. Og nå nylig: Som en av artistene i det populære TV-programmet "Hver gang vi møtes". Ny plate med nyskrevne sanger spilles inn i mai og skal ligge klar i september. Noen sanger herfra vil også bli å høre på konserten.

Musikerne hun har med seg på høstens turné er: Jon Willy Rydningen (keyboards). Anitas produsent de siste 20 årene og bl.a. musikalsk ansvarlig på julekonsertene. Børge Petersen-Øverleir på gitar og kor, Arnfinn Bergrabb på trommer, Jørun Bøgeberg på bass.

Sist oppdatert: 04.10.2013

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen