Lunsjkultur 60+ Vårt store lille liv med Karl Sundby

Lunsjkultur 60+ Vårt store lille liv med Karl Sundby
Tid: Tirsdag 6. november 2018 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr. 170
 

Hvem var egentlig Håvard Hedde og Anne Knutsdotter? Hvordan gikk det med Mannen som skulle stelle heime? Og visste du at Eg gjette Tulla egentlig handler om et gårdsbruk?

I den musikalske teaterforestillingen Vårt store lille liv serverer skuespiller Karl Sundby publikum kjente folkesanger og eventyr i en ny og forfriskende vri. På en ærefull, høyst levende og morsom måte tar han vår gamle kulturarv med inn i revy, eller stand-up formatet, og gir oss en helt egen kulturopplevelse. Temaene, som også relateres til våre egen tid,  kan være alvorlige nok men vekker både gjenkjennelse og latter. Velkommen til Vårt store lille liv! En forestilling med humor og alvor i skjønn forening!

Karl Sundby er utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole og har vært tilknyttet de fleste teatre i Norge. Mange gjenkjenner nok Karl som Åge fra Hotel Cæsar men han også arbeidet med det meste innen teater, tv, radio, film og revy. Han startet Karlsvogna Teater i 1992. Karl er medlem av Norsk Skuespillerforbund, Norske Dramatikeres forbund, Nor sk Sceneinstruktørforbund og Danse- og Teatersentrum. Han er assosiert medlem av Dramatists Guild i New York, USA og har fått oppført 16 teaterstykker i Norge og ett i USA ved Eugene O’Neil Theatre Centre i Connecticut.

Sist oppdatert: 25.06.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen