Gå på stolpejakt i Lørenskog kommune

Utsnitt av kartet

Utsnitt av kartet

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Totalt 84 stolper er plassert ut i Lørenskog. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en app på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Finn stolper - vinn permier

Hver registrerte stolpe gir deg et lodd i trekningen av flotte premier fra våre samarbeidspartnere i ditt nærområde. Dine vinnersjanser øker altså med antallet reistrerte stolper. Ved å registrere stolpene elektronisk er du automatisk med i trekningen. Ved manuell registrering må kartet sendes inn til påtrykt adresse innen 1. november 2015.

Gratis kart fås på rådhuset, ved Sørlihavna aktivitetspark, Losby besøksgård, i resepsjonen på Lørenskog hus og på biblioteket.

Kartet er også tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no. Du kan også laste ned stolpejakt-appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å komme seg ut for å finne stolper.

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen