UKM Lørenskog er Årets Turbokommune

UKM Lørenskog mottok i helgen den prestisjetunge prisen Årets Turbokommune fra UKM Norge. Prisen tildeles en UKM-arrangør i fylket som har utmerket seg spesielt inneværende år, noe UKM Lørenskog under prosjektledelse av aktivitetshuset Volt absolutt har gjort.

2017 ble året man forvandlet UKM Lørenskog lokalmønstringen fra et dagsarrangement med scenekunstforestillinger og utstilling i foajeen, til en to-dagers festival med scenekunstforestillinger, kunstutstilling med egen vernissasje i Vasshjulet, 15 workshops, sosiale aktiviteter og historiens første overnatting i Lørenskog hus. Alt i samarbeid med flere aktører internt i Kultur og eksternt i kommunen.

I tillegg sprengte man alle tidligere deltakerrekorder, med 62,5 % økning fra året før. Prosjektleder Gøril Nilsen mottok prisen på Lillestrøm kultursenter søndag kveld under avslutningen av årets fylkesfestival. Her takket hun spesielt frivillig ungdom fra Volt crew for innsatsen de har lagt ned i det enorme prosjektet. Det er ungdommene som har skapt festivalen, og det er de ansatte som har bidratt til å muliggjøre den. Å få turboprisen betyr mye for Volt og UKM Lørenskog. Det er stor stas å få ekstra oppmerksomhet for all svette og blodslit. Pengepremien på 5000 kr skal brukes til videre utviklings- og rekrutteringsarbeid i arbeidet med UKM.

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen