UKM Akershus – Fylkesmønstring 2018

Soulmates

Soulmates

Helga 27.-29. april var Lørenskog hus fylt av 661 entusiastiske ungdom som ventet spent på å få vise seg fram i 120 ulike sceneinnslag. Hele kulturhuset var i bruk. I Veiviseren ble artistene registrert og møtt av unge arrangører. I garderobene fikk artistene forvandle seg til sitt sceniske jeg, mens de i Drømmeslottet kjente på nervene like før de skulle på scenen i selveste Storstua. På Volt yret det av liv. Vi hadde rigget om scenen for rock’n roll og med stående publikum fikk artistene kjenne på klubb- og konsertfølelsen. I Vasshjulet fikk du oppleve 214 kunstverk – wow for en utstilling!

En produksjon som UKM Akershus krever stort engasjement fra frivillige og ansatte. Volts egne arrangører stod på fra morgen til kveld hele helga. De jobbet i sekretariatet, var vakter, hadde kjøkkentjeneste, var smilepatrulje, artistverter, artisthentere, scenearbeidere, lysteknikere, linjeteknikkere, sjauere og ryddepatrulje. Unge arrangører er UKM Akershus viktigste ressurs, de er limet, for uten dem hadde det vært umulig å gjennomføre en produksjon på denne størrelsen. Så tusen, tusen takk til alle arrangører!

Lørenskog hus fikk også æren av et storstilt besøk av Stortingspresident Tone Trøen denne helgen. Hun sto for den offisielle åpningen av både sceneforestillingene og kunstutstillingen. 

Alle sceneopptredener ble live-streamet og alle kunstverk dolumentert i en egen kunstkatalog. Dette finner du nå på https://ukm.no/akershus.

» Se video fra fylkesmønstringen

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen