Friskus - Lørenskogs nye møteplass for aktivitet og frivillighet

Friskus er en digital aktivitetskalender for det som skjer i Lørenskog - samlet på ett sted! 

Gå inn på lorenskog.friskus.com. Her finner du mange ulike arrangementer og aktiviteter som du kan delta på eller bidra som frivillig, samlet i en reklamefri aktivitetskalender. I Friskus finner du også kontaktinformasjon til lag og foreninger i Lørenskog.

Lørenskog kommune tilbyr Friskus slik at du som innbygger kan finne mest mulig aktiviteter på ett sted. I Friskus finner du arrangementer og frivillige oppdrag i regi av både kommunale aktører og det lokale foreningslivet. Friskus gjør det enklere å delta og engasjere seg i Lørenskog!

Lørenskog kommune har vedtatt en aktiv frivillighetspolitikk som skal bidra til vekst og utvikling av frivilligheten. Derfor gir kommunen alle lokale lag og foreninger muligheten til å synliggjøre sine aktiviteter enkelt og kostnadsfritt i Friskus.

Finn arrangementer og aktiviteter du kan være med på

Aktivitetskalenderen gir deg oversikt over arrangementer og aktiviteter i regi av blant annet Lørenskog hus, biblioteket, fritidsklubbene, sykehjemmene, Frivilligsentralen, idrettslag, kulturorganisasjoner og andre organisasjoner i Lørenskog.

Kalenderen gir deg som innbygger muligheten til å filtrere på interesser. Du kan også se aktiviteter i Oslo og andre steder i landet. Alle kan se aktivitetene i Friskus uten å være innlogget, men dersom du oppretter en brukerprofil kan du som innlogget melde deg på aktiviteter og frivillige oppdrag.

Finn lag og foreninger i Lørenskog

Er du på utgikk etter en ny hobby eller er du nyinnflyttet og lurer på hva slags fritidsaktiviteter som finnes i ditt nærmiljø? I Friskus finner du kontaktinformasjon til lag og foreninger i Lørenskog. Her kan du søke etter kor, teatergrupper, speider, idrettslag o.l.

Hvordan kan lag og foreninger ta i bruk Friskus?

Dersom din forening ikke allerede bruker Friskus kan dere søke om å bli med via dette skjemaet: 
https://www.friskusas.no/organisasjon-skjema/

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? ansvarlig for Friskus i Lørenskog, frivillighetspromotor Lillian Halvorsen på e-post lilhal@lorenskog.kommune.no

Brukermanualer

Sist oppdatert: 18.09.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen