VOLT

» Følg Volt på Facebook

» Informasjon om aktivitetshuset Volt

Volt samarbeider med kommunens ungdomsskoler

Sal og scene på Fjellsrud

Sal og scene er valgfag i ungdomsskolen, og skal bidra til å fremme toleranse og tillit gjennom skapende samhandling. Valgfaget omfatter forskjellige arbeidsoppgaver i et produksjonsarbeid. Dette innebærer samarbeid om planlegging, forberedelser og gjennomføring, både bak og på scenen.

Sal og scene-valgfaget er bygget på mange av de samme prinsippene vi jobber etter på Volt. Vi inkluderer ungdom i alle ledd i våre produksjoner, og derfor er vi stolte av å kunne samarbeide med ungdomsskolene å vise hva Volt kan tilby deres elever og hvilke muligheter som ligger i å engasjere seg i vårt arbeid.

» Les mer

UKM Akershus – Fylkesmønstring 2018

Soulmates

Helga 27.-29. april var Lørenskog hus fylt av 661 entusiastiske ungdom som ventet spent på å få vise seg fram i 120 ulike sceneinnslag. Hele kulturhuset var i bruk. I Veiviseren ble artistene registrert og møtt av unge arrangører. I garderobene fikk artistene forvandle seg til sitt sceniske jeg, mens de i Drømmeslottet kjente på nervene like før de skulle på scenen i selveste Storstua. På Volt yret det av liv. Vi hadde rigget om scenen for rock’n roll og med stående publikum fikk artistene kjenne på klubb- og konsertfølelsen. I Vasshjulet fikk du oppleve 214 kunstverk – wow for en utstilling!

» Les mer


 
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 6. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Aktivitetshuset Volt
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

» Kontaktinformasjon

Telefon: 67 93 44 45

Sideansvarlig:
Mildrid Solholm